Pera & Pasha is gespecialiseerd in wol.

In 2013 is Pera & Pasha vanuit een hobby uitgegroeid tot een eenmanszaak en naast het aanbieden van zelfgemaakte producten hebben wij ons gespecialiseerd in wol. Wij zijn Ceyhun en Oscar en naast onze enorme creativiteit delen we de passie van wol. Wij zijn echte wol-a-holics!

 

 

Nu anno 2015 zijn we officieel een V.O.F. en hebben wij naast onze webwinkel sinds 1 mei 2014  onze boutique in het centrum van Pijnacker. Hier kunnen wij dagelijks onze passie voor wol delen met jou! In onze winkel geven wij regelmatig leuke workshops   en nodigen we de buurt uit om gezellig aan te haken/breien tijdens het wolcafé. Binnen lopen voor een advies of lekker snuffelen tussen al die prachtig gekleurde bollen wol is altijd mogelijk.

 

Pera & Pasha is sociaal, zet de klant centraal en is verslaafd aan wol

 

Regelmatig hebben we leuke verrassingen in de winkel van spectaculaire aanbieding tot bekende hakers die gezellig hun boek komen signeren. De prijzen van de garen lopen uiteen van goedkoop tot exclusief en beginnen al vanuit een eurobak. Van een lekker simpel draadje tot de meest exotische garens met spannende kleurverlopen vind je bij ons.

We zijn continue bezig om nog meer leuke, gekke, ingewikkelde garens te vinden in zowel katoen als diverse wolsoorten. Binnenkort verkopen we ook stoffen voor bijvoorbeeld de quilters onder ons.

Daarnaast hebben we een enorme collectie katoen garens om bijvoorbeeld amigurumi's en leuke hippe kleding te haken.

 

 

 

Pera & Pasha de boutique is geopend van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 18:00 op vrijdag van 9:00 tot 20:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. Ziet u op een ander tijdstip het licht branden in de winkel klop dan even op het raam.

 

 

 

www.kartopu.nl , www.phildarwol.nl , www.phildarkatoen.nl , www.goedkopewol.nl , www.gewoldig.nl, www.mrcey.nl  zijn allemaal een onderdeel van www.perapasha.nl