Deltas De Leukste Naai-ideeen Naaien is weer helemaal in de mode en steeds meer mensen gaan nu zelf met naald en draad aan de slag.. Category: Anvils Product #: BK732788 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 19,95 $€ 19,95 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition Vraag het ons!

De Leukste Naai-ideeen

Naaien is weer helemaal in de mode en steeds meer mensen gaan nu zelf met naald en draad aan de slag. Het is niet alleen leuk, maar u creëert tegelijkertijd stijlvolle en persoonlijke stukken… en u kunt er heel wat geld mee besparen.

In dit boek vindt u een heleboel leuke naai-ideeën die ook voor beginners haalbaar zijn. Zo leert u een aantal decoratieve en nuttige voorwerpen maken, van kussens, spreien en tassen tot een picknickdeken, een tafellaken en zelfs een ophaalgordijn. Na een overzicht van alle basistechnieken - zoals het maken van eenvoudige zomen en naden en het afwerken met biesjes en knoopsgaten - kunt u meteen aan de slag. De projecten worden stap voor stap uitgelegd en verduidelijkt aan de hand van gedetailleerde foto's. Om uw creaties een persoonlijke toets te geven, kunt u gebruikmaken van stoffen en materialen in allerlei kleuren en motieven.

Ontdek het plezier van naaien en geef uw huis en uw leven meer kleur en comfort met prachtige, zelfgemaakte woningdecoraties en stijlvolle accessoires.

Cheryl Owen heeft dankzij haar werk als kleermaakster, modeontwerpster en borduurster heel veel ervaring met naald en draad. Ze is auteur van een hele reeks hobbyboeken.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: