Yankee Candle Yankee Candle Fruit Salad Large Jar Yankee Candle Fruit Salad is voel sappige mix van fruit: meloen, bessen en citrus. Fruitige en citru.. Category: Anvils Product #: YCLJ172533 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 29,75 $€ 29,75 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition Vraag het ons!

Yankee Candle Fruit Salad Large Jar

Yankee Candle Fruit Salad is voel sappige mix van fruit: meloen, bessen en citrus. Fruitige en citrus vullen elkaar perfect aan en maken niet alleen een uitstekend recept voor een fruitsalade, maar ook voor ontspanning vol verrassende smaken. Denkt u eraan om de lont kort (3 mm) te houden, hierdoor gaat de kaars niet walmen en gaat hij langer mee. 

Deze glazen pot is handig en gemakkelijk in gebruik, biedt tot wel 150 uur een natuurgetrouwe geur en het traditionele ontwerp maakt uw huis tot een thuis.

Gebruikstips en veiligheidsvoorschriften:

Brand de Yankee Candle nooit verder dan 12 mm van de bodem. Het glas kan heet worden en barsten. De hete wax kan dan brand veroorzaken. Zet de kaars altijd op een warmte-resistente ondergrond. Als de kaars gaat walmen, maak deze dan uit en knip de lont tot 3 mm en steek hem opnieuw aan. Brand nooit kaarsen uit het zicht. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: